Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sultono Suleimano šerbetas
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Autorius apie receptą: Šitie ledai skirti visiems "Didingojo Amžiaus" gerbėjams. Tai garsusis šerbetas, kurį garsiajame televizijos seriale valgė sultono šeima. Šitie ledai skirti visiems "Didingojo Amžiaus" gerbėjams. Tai garsusis šerbetas, kurį garsiajame televizijos seriale valgė sultono šeima. Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 mililitrų sulčių (granatų)
300 mililitrų vandens
300 gramų cukraus
5 valgomieji šaukštai citrinų sultys
0.5 arbatinio šaukštelio malto kardamono
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono (maltas)
0.5 arbatinio šaukštelio malto imbiero
0.5 arbatinio šaukštelio maltų gvazdikėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Iš cukraus ir vandens išvirti sirupą.
2.
Verdant sirupą įberti cinamono, kardamono, imbiero ir gvazdikėlių. Nukaitus puodą įpilti granatų ir citrinos sulčių. Viską labai gerai išmaišyti ir 30 min. padėti šaltai atvėsti.
3.
Neturint ledų gaminimo aparato teks darbuotis mikseriu. Geriausiai tam tiks skirtas kokteiliams plakti. Viską gerai išplakus padėti į šaldiklį 45 min. Po to vėl gerai išplakti ir palikti šaldiklyje 1 val. Tada vėl išplakti ir palikti nakčiai. Plakti reikia tol, kol ledo kristalai bus itin smulkūs. Man užteko trijų perplakimų.
4.
Prieš patiekiant reikia leisti šiek tiek atitirpti.

Sultono Suleimano šerbetas

Recepto autorius: Šitie ledai skirti visiems "Didingojo Amžiaus" gerbėjams. Tai garsusis šerbetas, kurį garsiajame televizijos seriale valgė sultono šeima. Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Iš cukraus ir vandens išvirti sirupą.

  2. Verdant sirupą įberti cinamono, kardamono, imbiero ir gvazdikėlių. Nukaitus puodą įpilti granatų ir citrinos sulčių. Viską labai gerai išmaišyti ir 30 min. padėti šaltai atvėsti.

  3. Neturint ledų gaminimo aparato teks darbuotis mikseriu. Geriausiai tam tiks skirtas kokteiliams plakti. Viską gerai išplakus padėti į šaldiklį 45 min. Po to vėl gerai išplakti ir palikti šaldiklyje 1 val. Tada vėl išplakti ir palikti nakčiai. Plakti reikia tol, kol ledo kristalai bus itin smulkūs. Man užteko trijų perplakimų.

  4. Prieš patiekiant reikia leisti šiek tiek atitirpti.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų