Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sumuštiniai “Jūros gėlelės” su šalto rūkymo lašišos atraižomis
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
50 gramų prancūziškas batonas
6 riekės batono
30 gramų sviesto
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek serbentų (raudoni ir/ar balti (arba spanguolės))
šiek tiek lašišų (ZIGMO šaltai rūkyta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Batono riekeles aptepti sviestu. Svogūno laiškus supjaustyti labai smulkiai, gausiai užberti ant batono, lašišos atraižas supjaustyti juostelėmis , susukti žiedeliais, sudėti ant svogūnų. Papuošti raudonų ir baltų serbentų uogomis arba spanguolėmis.

Sumuštiniai “Jūros gėlelės” su šalto rūkymo lašišos atraižomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Batono riekeles aptepti sviestu. Svogūno laiškus supjaustyti labai smulkiai, gausiai užberti ant batono, lašišos atraižas supjaustyti juostelėmis , susukti žiedeliais, sudėti ant svogūnų. Papuošti raudonų ir baltų serbentų uogomis arba spanguolėmis.

Receptą atsiuntė Audronė
Gairės: Išmaišyti

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...