Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sumuštiniai su karštai rūkyta skumbre ir apelsinu
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
10 riekių batono (ilgas)
150 gramų skumbrių (ZIGMO karštai rūkyta)
10 arbatinių šaukštelių majonezo
2 riekės apelsinų
šiek tiek svogūnų laiškų
šiek tiek gelsvių ((lapeliai))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Skumbrę išdarinėti - nuimti odą ir išimti kaulus, suplėšyti mažais gabalėliais.
2.
Ant batono riekelės užtepti po 1 arb. šaukštelį majonezo.
3.
Užberti smulkintų svogūno laiškų, uždėti skumbrę, gabalėlį apelsino.
4.
Puošti riekele apelsino, gelsvės arba petražolės lapeliais.

Skanaus!

Sumuštiniai su karštai rūkyta skumbre ir apelsinu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Skumbrę išdarinėti - nuimti odą ir išimti kaulus, suplėšyti mažais gabalėliais.

  2. Ant batono riekelės užtepti po 1 arb. šaukštelį majonezo.

  3. Užberti smulkintų svogūno laiškų, uždėti skumbrę, gabalėlį apelsino.

  4. Puošti riekele apelsino, gelsvės arba petražolės lapeliais.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...