Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio ir svogūnų pyragas
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
125 gramai sviesto (tirpintas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
200 mililitrų majonezo
400 gramų kvietinių miltų
6 vienetai svogūnų
300 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek sezamo sėklų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį suberkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.
2.
Svogūnus susmulkinkite, troškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.
3.
Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite szamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.

Sūrio ir svogūnų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą sumaišykite su majonezu ir kepimo milteliais, po truputį suberkite miltus ir minkykite, kad išeitų vidutinio kietumo tešla. Ją klokite į riebalais išteptą kepimo formą, pirštais suspauskite kraštus.

  2. Svogūnus susmulkinkite, troškinkite su aliejumi, kol nuskaidrės, pagardinkite druska, pipirais ir ataušinkite. Sūrį sutarkuokite rupia tarka ir sumaišykite su svogūnais.

  3. Įdarą krėskite ant tešlos, pabarstykite szamų sėklomis ir pašaukite į karštą orkaitę. Kepkite 15 minučių.

Receptą atsiuntė Vita

Komentarai


Daugiau receptų