Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio krekeriai su sezamo sėklomis
AUTORIUS:
MyCulinaryCorner
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Traškūs ir sūrūs. Neįtikėtinai skanūs krekeriai su sezamo sėklomis. Šie krekeriai yra sveikesnė alternatyvą bulvių traškučiams bei visiškai nesudėtingai pagaminami Traškūs ir sūrūs. Neįtikėtinai skanūs krekeriai su sezamo sėklomis. Šie krekeriai yra sveikesnė alternatyvą bulvių traškučiams bei visiškai nesudėtingai pagaminami namuose. (...daugiau) MyCulinaryCorner
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų miltai
100 gramų sūris (Parmesano arba betkoks geltonas)
40 gramų sviesto 82%
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 vienetas kiaušinių trynių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į indą su miltais sutarkuokite sviestą. Pagal skonį įdėkite druskos. Sumaišykite, kol gausite trupiniuotą tešlą.
2.
Naudodami smulkią tarką, sutarkuokite sūrį. Geriausia naudoti parmesano sūrį, tačiau jeigu neturite, galite naudoti betkokį kitą geltoną sūrį. Į tešlą sudėkite sutarkuotą sūrį, kiaušinio trynį ir alyvuogių aliejų. Tešlą minkykite rankomis. Suminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą ir palikite apie 20min.
3.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampio arba kita jums patinkančia forma. Skylutes krekeriams galima padaryti naudojant įvairaus dydžio šiaudelius. Pagal skonį ant krekerių pabarstykiyte sezamo sėklų. Krekerius sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 C 15 min.

Sūrio krekeriai su sezamo sėklomis

Recepto autorius: Traškūs ir sūrūs. Neįtikėtinai skanūs krekeriai su sezamo sėklomis. Šie krekeriai yra sveikesnė alternatyvą bulvių traškučiams bei visiškai nesudėtingai pagaminami ( ...daugiau ) MyCulinaryCorner
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į indą su miltais sutarkuokite sviestą. Pagal skonį įdėkite druskos. Sumaišykite, kol gausite trupiniuotą tešlą.

  2. Naudodami smulkią tarką, sutarkuokite sūrį. Geriausia naudoti parmesano sūrį, tačiau jeigu neturite, galite naudoti betkokį kitą geltoną sūrį. Į tešlą sudėkite sutarkuotą sūrį, kiaušinio trynį ir alyvuogių aliejų. Tešlą minkykite rankomis. Suminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą ir palikite apie 20min.

  3. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampio arba kita jums patinkančia forma. Skylutes krekeriams galima padaryti naudojant įvairaus dydžio šiaudelius. Pagal skonį ant krekerių pabarstykiyte sezamo sėklų. Krekerius sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 C 15 min.

Receptą atsiuntė MyCulinaryCorner

Komentarai


Daugiau receptų