
Sūrio krekeriai su sezamo sėklomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
100 gramų | miltai |
100 gramų | sūris (Parmezano ) |
40 gramų | sviesto 82% |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | kiaušinių trynių |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į indą su miltais sutarkuokite sviestą. Pagal skonį įdėkite druskos. Sumaišykite, kol gausite trupiniuotą tešlą.
2.
Naudodami smulkią tarką, sutarkuokite sūrį. Geriausia naudoti parmezano sūrį, tačiau jeigu neturite, galite naudoti bet kokį kitą geltoną sūrį. Į tešlą sudėkite sutarkuotą sūrį, kiaušinio trynį ir alyvuogių aliejų. Tešlą minkykite rankomis. Suminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą ir palikite apie 20 min.
3.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampio arba kita jums patinkančia forma. Skylutes krekeriams galima padaryti naudojant įvairaus dydžio šiaudelius. Pagal skonį ant krekerių pabarstykite sezamo sėklų. Krekerius sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 C 15 min.
Sūrio krekeriai su sezamo sėklomis
MyCulinaryCorner
(
)
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Miltai, 100 gramų
- Sūris, Parmezano , 100 gramų
- Sviestas 82%, 40 gramų
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušinių tryniai, 1 vienetas
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į indą su miltais sutarkuokite sviestą. Pagal skonį įdėkite druskos. Sumaišykite, kol gausite trupiniuotą tešlą.
Naudodami smulkią tarką, sutarkuokite sūrį. Geriausia naudoti parmezano sūrį, tačiau jeigu neturite, galite naudoti bet kokį kitą geltoną sūrį. Į tešlą sudėkite sutarkuotą sūrį, kiaušinio trynį ir alyvuogių aliejų. Tešlą minkykite rankomis. Suminkytą tešlą padėkite į šaldytuvą ir palikite apie 20 min.
Tešlą iškočiokite ir supjaustykite stačiakampio arba kita jums patinkančia forma. Skylutes krekeriams galima padaryti naudojant įvairaus dydžio šiaudelius. Pagal skonį ant krekerių pabarstykite sezamo sėklų. Krekerius sudėkite ant kepimo popieriaus. Kepkite 180 C 15 min.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai