Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio kroketai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
90 gramų kvietinių miltų
šiek tiek džiūvesėlių
1 stiklinė pieno
150 gramų sūris
šiek tiek aliejaus (virimui)
80 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Į ištirpintą sviestą suberkite miltus, supilkite pieną ir išmaišę gausite tirštą padažą. Į jį įmuškite kiaušinių trynius ir sudėkite sutarkuotą sūrį. Iš gautos masės suformuokite slyvos didumo rutulėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje (fritiūrinėje), kol apskrus.

Nurodytą ingredientų kiekį galit padidint pagal poreikius. Tai puikus užkandis ant svečių stalo.

Skanaus!

Sūrio kroketai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į ištirpintą sviestą suberkite miltus, supilkite pieną ir išmaišę gausite tirštą padažą. Į jį įmuškite kiaušinių trynius ir sudėkite sutarkuotą sūrį. Iš gautos masės suformuokite slyvos didumo rutulėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje (fritiūrinėje), kol apskrus.

Nurodytą ingredientų kiekį galit padidint pagal poreikius. Tai puikus užkandis ant svečių stalo.

Skanaus!

Komentarai (39)


  • Barbora 2014-11-14 19:51

    o man skystoka ta tešla gaunasi..ar ji tokia ir turėtų būti?


  • Hm 2013-10-07 15:24

    Tai skonis nepatiko, tai per skysta gavosi. Atkreipkit dėmesį į fermentinį sūrį. Juk visokių būna - kietas, puskietis ir t.t.; skoniai taip pat skiriasi. Jau nekalbu apie sūrio produktus, kurie išvis niekam netinka.
    Jei kažkas nesigauna, nereikia kaltinti recepto, pasižiūrėkit į veidrodį ir pamatysit kaltininką.


  • leila 2011-10-19 11:38

    superinis patiekalas ,saunuole ,kad pasidalinai su visais jis vertas 100balu :super:


  • leila 2011-10-19 11:35

    superinis receptukas,aciu vertas 100balu :-) :super:


  • a 2011-01-28 18:48

    dariau, tesla formaosi gerai...kaip priklauso...bet man skonis napatiko :-p ...bet cia jau kaip sako, skonio reikalas :-)


  • Lina 2010-12-11 11:42

    Na jau tikrai, kad lepšės :-D Jau tokie kvaili komentarai... išmokit perskaityt receptus, tada nereiks klausinėt nesąmonių.


  • roberta 2010-11-23 11:47

    nu čia tai puse iš jūsų lepšės esate dar tokių komentarų neskaičiau , aiškiai parašyta 1 stilinė pieno, tai nuo kada tai yra puse litro !!! kai ruošiesi bandyti naują patiekala tai žiūri kaip parašyta jei turi buti vientisa mase tai kam viska iš kart pilate reikia po truputi, o del patiekalo butinai einu pameginsiu, manau jis vertas demesio, dekui uz recepta :-)


  • Lina 2010-11-05 15:37

    Goda - kaip suprast kai jie karsti daryt forma? Taigis kai iskepsi tai aju bus po formu darymo. formas daryt reikia pries visa kepima o kepiau bliudelyje su aliejumi :) ant dujines virykles ;-)


  • Lina 2010-11-05 15:35

    Surio dejau 290 gr.
    pieno teturejau puse stiklines bet ir to buvo perr daug sakyciau - tesla gavosi tokia i skystuma taciau pasitepusi rankas aliejumi isrutuliojau mazus kamuoliukus - gavosi super :parselis:


  • Simona 2010-10-15 21:22

    va dabar ir nebezinau ar bandyt gamint ar ne. Gal bandyt tik atsargiau su pienu pagal tirstuma pilt?


Daugiau receptų