Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio pyragas su uogomis ir obuoliais
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
150 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai cukraus (rudasis)
1 stiklinė mėlinių (arba kitokios)
50 gramų migdolų (malti)
3 vienetai obuolių
2 vienetai kiaušinių
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
150 gramų kvietinių miltų
šiek tiek vandens
250 gramų varškės
80 gramų sviesto
250 gramų maskarponės sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių.
Sudėti trynius ir išminkyti, o jeigu tešla per biri, įpilti truputį šalto vandens.
Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
Ištraukus iškloti kepimo formą, dėti į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 6-7 minutes.
Ištraukus sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstyti cukraus bei cinamono mišiniu, paskleisti uogas, užpilti įdarą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
Išjungus ugnį, palikti orkaitėje atvėsti, tada dėti dar porai valandų į šaldytuvą.
Įdarui varškę, kiaušinius, cukrų ir migdolus išsukti iki vienalytės masės, sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišyti.
Skanaus.

Sūrio pyragas su uogomis ir obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pagrindui sviestą ištrinti su miltais ir cukrumi iki trupinių.
Sudėti trynius ir išminkyti, o jeigu tešla per biri, įpilti truputį šalto vandens.
Dėti pusvalandžiui į šaldytuvą.
Ištraukus iškloti kepimo formą, dėti į iki 190 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 6-7 minutes.
Ištraukus sudėti nuluptus ir skiltelėmis supjaustytus obuolius, apibarstyti cukraus bei cinamono mišiniu, paskleisti uogas, užpilti įdarą ir kepti 160-170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40-50 minučių.
Išjungus ugnį, palikti orkaitėje atvėsti, tada dėti dar porai valandų į šaldytuvą.
Įdarui varškę, kiaušinius, cukrų ir migdolus išsukti iki vienalytės masės, sudėti maskarponės sūrį ir dar kartą išmaišyti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai


Daugiau receptų