Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio sausainėliai su baziliku
AUTORIUS:
Gaga
INGREDIENTAI:
4 vienetai bazilikų (šakelės)
1.5 arbatinio šaukštelio citrinų (žievelė)
2 vienetai kiaušinių
240 gramų kvietinių miltų
25 mililitrai vandens
100 gramų parmezano sūrio (tarkuotas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
50 mililitrų aliejaus (riešutų)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
Baziliko lapelius susmulkinti.
Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
Išminkyti tešlą.
Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
Formelėmis išspausti sausainėlius.
Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

Sūrio sausainėliai su baziliku

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir druska.
Į dubenį supilti aliejų, suberti miltus ir išmaišyti.
Tada suberti tarkuotą parmezano sūrį, išmaišyti.
Baziliko lapelius susmulkinti.
Į tešlą sudėti baziliką, citrinos žievelę, kiaušinius ir šaltą vandenį.
Išminkyti tešlą.
Apibarstyti stalą miltais ir iškočioti tešlą 7 mm storio.
Formelėmis išspausti sausainėlius.
Sudėti ant skardos su kepimo popieriumi ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 20-25 min.

Receptą atsiuntė Gaga

Komentarai


Daugiau receptų