Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti).
Užvirinti 2 stiklines vandens.
Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti.
Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.

Sūrio sriuba su faršu ir porais
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų (malti) |
2 vienetai | porų |
500 gramų | jautienos faršo |
2 stiklinės | pieno |
šiek tiek | druskos |
150 gramų | lydyto sūrio |
2 valgomieji šaukštai | raudonėlių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrio sriuba su faršu ir porais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Porai, 2 vienetai
- Jautienos faršas, 500 gramų
- Pienas, 2 stiklinės
- Druska
- Lydytas sūris, 150 gramų
- Raudonėliai, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Keptuvėje pakepinti faršą su truputėliu aliejaus, pasūdyti ir pabarstyti pipirais.
Atskirai apkepinti porus. Sutrinti mikseryje kartu su faršu (galima netrinti).
Užvirinti 2 stiklines vandens.
Į vandenį sudėti faršą su porais. Patroškinti ant silpnos ugnies 10 min. Tada supilti 2 stiklines pieno arba grietinėlės ir dar 10 min. pavirti.
Sudėti lydytą sūrį. Kai sūris išsilydys, sudėti raudonėlius, druską ir pipirus. Užvirinti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
:bloga: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii