Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio tešlos kamuoliukai
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Puikaus skonio sūrio rutuliukai su fetos įdaru, kurie tiks kaip puikus užkandis ant stalo. Tai lyg sūrio spurgytės. Prie jų labai tinka pikantiškas padažas iš graikinio jogurto Puikaus skonio sūrio rutuliukai su fetos įdaru, kurie tiks kaip puikus užkandis ant stalo. Tai lyg sūrio spurgytės. Prie jų labai tinka pikantiškas padažas iš graikinio jogurto ir Šrirachos padažo. Šis padažas nebus itin aštrus vien dėl Šrirachos padažo - jis suteiks malonų pikantišką aštrumą. Patiekti su fetos kubeliais ant viršaus, arba tiesiog sudėjus į lėkštutę šalia padažo. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
250 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų kefyro
100 gramų kietojo sūrio
100 gramų feta sūrio
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
200 gramų majonezo
200 gramų graikiško jogurto
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis padažo ("Šriracha")
1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
Kepimui:
100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kietąjį sūrį sutarkuoti. Fetą supjaustyti kubeliais.
2.
Nusijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska. Berti kietąjį sūrį ir pilti kefyrą ir gerai išmaišyti.
3.
Tada imti į delną po vieną gabalėlį tešlos ir per vidurį įdėti fetos kubelį, gražiai apgaubti ir suformuoti kamuoliuką.
4.
Dėti į aliejų ir kepti, kol gražiai apskrus.
5.
Padažo ingredientus sumaišyti.
6.
Patiekti su padažu.

Sūrio tešlos kamuoliukai

Recepto autorius: Puikaus skonio sūrio rutuliukai su fetos įdaru, kurie tiks kaip puikus užkandis ant stalo. Tai lyg sūrio spurgytės. Prie jų labai tinka pikantiškas padažas iš graikinio jogurto ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Padažui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kietąjį sūrį sutarkuoti. Fetą supjaustyti kubeliais.

  2. Nusijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais, cukrumi, druska. Berti kietąjį sūrį ir pilti kefyrą ir gerai išmaišyti.

  3. Tada imti į delną po vieną gabalėlį tešlos ir per vidurį įdėti fetos kubelį, gražiai apgaubti ir suformuoti kamuoliuką.

  4. Dėti į aliejų ir kepti, kol gražiai apskrus.

  5. Padažo ingredientus sumaišyti.

  6. Patiekti su padažu.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų