Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio tortas „Cheesecake“
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono (įdarui)
100 gramų graikinių riešutų (pagrindui)
1 valgomasis šaukštas medaus (įdarui)
250 gramų grietinėlės (plakamoji, įdarui)
225 gramai sausainių (pagrindui)
125 gramai sviesto (tirpintas, pagrindui)
3 valgomieji šaukštai želatinos (įdarui)
385 gramai kondensuoto pieno (įdarui)
500 gramų maskarponės sūrio (įdarui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Graikinius riešutus pakepinti sausoje keptuvėje ir šiek tiek pasmulkinti. Sausainius sutrinti elektriniu smulkintuvu iki smulkučių trupinukų. Sumaišyti kartu su riešutais ir užpilti tirpintu sviestu. Gautą masę sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir suformuoti pagrindą bei neaukštus kraštelius. Dėti į šaldytuvą, kol bus ruošiamas įdaras. Įdarui grietinėlę išplakti iki standžių putų. Išmaišyti maskarponę, kondensuotą pieną ir medų (prieš tai šiek tiek pakaitinti mikrobangų krosnelėje, kad ištirptų, ir atvėsinti). Įmaišyti išplaktą grietinėlę ir supilti vandenyje išbrinkintą bei po to ištirpintą želatiną. Paruoštą įdarą supilti į kepimo formą ant sausainių pagrindo, pabarstyti cinamonu ir dėti į šaldytuvą 3 val. arba nakčiai. Skanaus!

Sūrio tortas „Cheesecake“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Graikinius riešutus pakepinti sausoje keptuvėje ir šiek tiek pasmulkinti. Sausainius sutrinti elektriniu smulkintuvu iki smulkučių trupinukų. Sumaišyti kartu su riešutais ir užpilti tirpintu sviestu. Gautą masę sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą ir suformuoti pagrindą bei neaukštus kraštelius. Dėti į šaldytuvą, kol bus ruošiamas įdaras. Įdarui grietinėlę išplakti iki standžių putų. Išmaišyti maskarponę, kondensuotą pieną ir medų (prieš tai šiek tiek pakaitinti mikrobangų krosnelėje, kad ištirptų, ir atvėsinti). Įmaišyti išplaktą grietinėlę ir supilti vandenyje išbrinkintą bei po to ištirpintą želatiną. Paruoštą įdarą supilti į kepimo formą ant sausainių pagrindo, pabarstyti cinamonu ir dėti į šaldytuvą 3 val. arba nakčiai. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų