Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūrio užkanda su žalumynais
AUTORIUS:
Nastiušha
INGREDIENTAI:
12 vienetų krapų (šakelės)
30 gramų migdolų (drožlės)
2 valgomieji šaukštai paprikų (saldžioji, milteliai)
12 vienetų petražolių (šakelės)
2 vienetai svogūnų
40 gramų džiūvesėlių (malti)
125 gramai sviesto
2 valgomieji šaukštai kario
500 gramų sūris (kamambero)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę.
Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius.
Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus.
Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t.
Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo.
Skanaus.

Sūrio užkanda su žalumynais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sūrio gabalėlius ir minkštą sviestą sutraiškykite šakute, sudėkite pusę smulkiai sukapotų petražolių bei krapų, suberkite labai smulkiai sukapotus svogūnus. Viską gerai išmaišykite ir padėkite maždaug 30 minučių į šaldytuvą.
Migdolus paskrudinkite keptuvėje be riebalų kol gražiai pagels ir suberkite į lėkštę.
Į kitą lėkštę suberkite duonos džiuvėsius, į trečią – smulkiai sukapotus likusius krapus bei petražoles, į ketvirtą – paprikos, o į penktą – kario miltelius.
Iš sūrio masės suformuokite 45 kamuoliukus.
Devynis apvoliokite riešutuose, devynis – žalumynuose ir t.t.
Į konditerinius krepšelius sudėti spalvoti kamuoliukai labai gražiai atrodo.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Nastiušha

Komentarai


Daugiau receptų