Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sūriu ir špinatais įdarytos bulvės
AUTORIUS:
Dana
INGREDIENTAI:
400 gramų bulvių
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
150 gramų špinatų (švieži/šaldyti)
60 mililitrų grietinėlės
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
190 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai nuplaukite bulves su lupyna ir sudėję į kepimo indą kepkite jas apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje (bulvės turi būti nepjaustytos).
Susmulkinkite česnaką, špinatus ir pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu.
Sutarkuokite Jūsų pasirinktą sūrį (tai gali būti fermentinis, mėlynasis ar kitas Jūsų mėgstamas sūris) ir sumaišykite jį grietinėle ir pakepintais česnakai bei špinatais.
Iškeptas bulves perpjaukite pusiau ir išskobkite jų minkštimą.
Sumaišykite bulvių minkštimą su sūrio, česnako, špinatų ir grietinėlės mišiniu.
Paskaninkite druska ir pipirais ir gauta mase įdarykite bulvių „dubenėlius“.
Kepkite 250 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Patiekite su salotomis ar net kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
Skanaus!

Sūriu ir špinatais įdarytos bulvės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Gerai nuplaukite bulves su lupyna ir sudėję į kepimo indą kepkite jas apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje (bulvės turi būti nepjaustytos).
Susmulkinkite česnaką, špinatus ir pakepinkite juos keptuvėje su ištirpintu sviestu.
Sutarkuokite Jūsų pasirinktą sūrį (tai gali būti fermentinis, mėlynasis ar kitas Jūsų mėgstamas sūris) ir sumaišykite jį grietinėle ir pakepintais česnakai bei špinatais.
Iškeptas bulves perpjaukite pusiau ir išskobkite jų minkštimą.
Sumaišykite bulvių minkštimą su sūrio, česnako, špinatų ir grietinėlės mišiniu.
Paskaninkite druska ir pipirais ir gauta mase įdarykite bulvių „dubenėlius“.
Kepkite 250 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
Patiekite su salotomis ar net kaip garnyrą prie mėsos patiekalų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Dana

Komentarai


Daugiau receptų