Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šutintas karšis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
3 vienetai juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
1 vienetas petražolių (šakelė)
1 vienetas salierų
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas karšių
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.

Šutintas karšis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išvalytas karšis supjaustomas, apšlakstomas citrinos sultimis, pabarstomas druska su maltais prieskoniais ir šutinamas puode su prieskoninėmis daržovėmis truputyje vandens. Baigiant šutinti supilama grietinė, Sviestas.
Karšis tiekiamas tame pačiame skystyje, kuriame šuto. Prie jo tinka virtos pupelės, makaronai, žiediniai kopūstai ir šviežių daržovių salotos.

Komentarai (2)


  • Juste 2013-07-29 22:36

    Vieni kaulai:(((


  • gintas 2010-11-03 09:02

    tai jau tikra..karsis skaniausias-rukytas.. :-p


Daugiau receptų