Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Suvyniotas jautienos kepsnys su įdaru
AUTORIUS:
Paulina
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis česnakų (smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
6 vienetai morkų
0.25 stiklinės petražolių (šviežios, smulkintos)
1 vienetas svogūnų
200 gramų špinatų (nuplauti, nusausinti ir susmulkinti)
1 kilogramas jaučio kumpio
2 stiklinės vandens (šaltas)
1 valgomasis šaukštas druskos (košerinė)
3 stiklinės sultinio (jautienos)
0.5 stiklinės vyno acto (raudonasis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Suvyniotas jautienos kepsnys su įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jautienos kumpį padalinkite į du didelius kepsnius, paplakite plaktuku ir įtrinkite vyno acto, česnakų bei čiobrelių mišiniu.
Taip įtrintus kepsniu palikite maždaug 6 val. arba net per naktį šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Išmarinuotus kepsnius ištieskite ant stalo, įtrinkite druska, pipirais ir dėkite ant jų špinatus, nuskustas morkas, žiedais supjaustytus svogūnus, petražoles.
Tuomet kepsnius suvyniokite į ritinius ir apriškite virvele, kad kepant nepasileistų.
Suvyniotus kepsnius dėkite įkepimo indą, užpilkite sultinius, vandeniu ir kepkite apie 1 val. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus kepsnius išimkite iš kepimo indo, nuvarvinkite skystį, nuvyniokite virvelę ir supjaustę riekelėmis patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Paulina

Komentarai


Daugiau receptų