
Svarainių ir moliūgų tyrė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo | moliūgų |
750 gramų | svarainių |
1 žiupsnelis | laurų lapų (lapai, malti) |
25 gramai | kmynų |
20 vienetų | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Moliūgus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svarainius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sumaišykite su moliūgais. Įpilkite 0,5 l vandens ir virkite apie 20 min. Į šią masę suberkite sumaltus prieskonius, pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Virkite nuolat maišant apie 5 min. Karštą masę sukrėskite į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais.
Svarainių ir moliūgų tyrė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Moliūgai, 1.5 kilogramo
- Svarainiai, 750 gramų
- Laurų lapai, lapai, malti, 1 žiupsnelis
- Kmynai, 25 gramai
- Pipirai, kvapnieji, 20 vienetų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Moliūgus nulupkite, supjaustykite kubeliais. Svarainius supjaustykite plonomis skiltelėmis, sumaišykite su moliūgais. Įpilkite 0,5 l vandens ir virkite apie 20 min. Į šią masę suberkite sumaltus prieskonius, pasūdykite pagal skonį ir gerai išmaišykite. Virkite nuolat maišant apie 5 min. Karštą masę sukrėskite į švarius stiklainius ir užsukite dangteliais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai