Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Švediškas keksas
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
šiek tiek vanilės
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestą ištirpinti, išplakti su cukrumi ir kiaušiniais, įdėti vanilę, miltus, kakavą, viską gerai permaišyti.
Supilti tešlą į išteptą sviestu formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 35 minutes.

Švediškas keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą ištirpinti, išplakti su cukrumi ir kiaušiniais, įdėti vanilę, miltus, kakavą, viską gerai permaišyti.
Supilti tešlą į išteptą sviestu formą ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 35 minutes.

Komentarai (5)


  • Agnė 2011-08-04 12:17

    O kakava ta saldi ar tikra (nesaldi)? :galvoju:


  • Karolina 2011-07-02 15:00

    Norėčiau paklausti, ar į šiuos keksiukus nereikia kepimo miltelių? :)


  • laimis 2011-04-20 23:24

    nieko cia ypatingo. tiesiog paprasti keksiukai.
    bet gan skanus. as tai dar aplieju juodu lydytu sokoladu ir ant virsaus dar papuosimu tortiniu pabarstau.


  • Greta 2011-03-31 19:33

    Labai skanus, man ir visai šeimynai labai patiko :)


  • ds 2010-07-25 13:20

    bandysiu kepti turetu buti skanus :-D


Daugiau receptų