Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus.
Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.

Švediškas medaus pyragas
INGREDIENTAI:
2 vienetai | apelsinų (žievelė) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
1 stiklinė | cukraus |
1 valgomasis šaukštas | kakavos |
3 valgomieji šaukštai | medaus |
3 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | kvietinių miltų |
0.5 stiklinės | jogurto |
60 mililitrų | aliejaus |
2 stiklinės | riešutų (smulkinti) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo miltelių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Švediškas medaus pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, žievelė, 2 vienetai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 stiklinė
- Kakava, 1 valgomasis šaukštas
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Jogurtas, 0.5 stiklinės
- Aliejus, 60 mililitrų
- Riešutai, smulkinti, 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus.
Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai