Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Švediškas medaus pyragas
AUTORIUS:
Ona
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų (žievelė)
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas kakavos
3 valgomieji šaukštai medaus
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
0.5 stiklinės jogurto
60 mililitrų aliejaus
2 stiklinės riešutų (smulkinti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus.
Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.

Švediškas medaus pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti jogurtą, kakavą, medų, cinamoną, aliejų ir tarkuotą dviejų apelsinų žievelę. Viską ruoščiai suplakti, nuolat maišant, po truputį suberti miltus.
Supilti tešlą į aliejumi išteptą formą, pabarstyti sukapotais riešutais ir cukrumi, kepti 200 laipsnių įkaitintoj orkaitėj apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Ona

Komentarai


Daugiau receptų