Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Švediški kotletai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas bulvių
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių (trynys)
1 sauja džiūvesėlių
4 valgomieji šaukštai pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 vienetas burokėlių (marinuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą, pieną ir kiaušinio trynį suplakti iki vientisos masės, pridėti nuskustą ir smulkiai sutarkuotą žalią bulvę, smulkiai supjaustytą burokėlį, supjaustytą ir pakepintą svogūną, druskos pagal skonį, gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele. Išimti, sudėti į kepimo skardą, 10-15 minučių pakaitinti juos orkaitėje.
Patiekiami su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais.

Švediški kotletai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Faršą, pieną ir kiaušinio trynį suplakti iki vientisos masės, pridėti nuskustą ir smulkiai sutarkuotą žalią bulvę, smulkiai supjaustytą burokėlį, supjaustytą ir pakepintą svogūną, druskos pagal skonį, gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletus, apvolioti juos džiūvėsėliuose ir apkepinti aliejuje, kol pasidengs auksine plutele. Išimti, sudėti į kepimo skardą, 10-15 minučių pakaitinti juos orkaitėje.
Patiekiami su virtomis bulvėmis ir marinuotais agurkais.

Komentarai (2)


  • Neringa 2010-12-14 14:50

    Gan įdomus pasirodė receptukas. gaminsiu šiandien.


  • Admin 2010-07-26 11:15

    :-(


Daugiau receptų