Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sveikuolių ledai
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 arbatinis šaukštelis medaus
1 sauja migdolų
0.5 vieneto obuolių
1 valgomasis šaukštas kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdedame bananą į šaldiklį mažiausiai 1 valandai.

Smulkiai supjaustome obuolio (gali būti persiko, mango ar kriaušės) puselę ir apibarstome cinamonu. Juos užpilame susmulkintais migdolo riešutais ir viską sumaišome su medumi. Apibarstome kokoso drožlėmis ir dar kartą viską išmaišome.

Iš šaldiklio imame sušalusį bananą, nulupame arba nupjauname žievę. Bananą sumalame mėsmale tiesiai ant paruoštų pabarstukų. Galima banano masę malti atskirai, o paskui gražiai, ledų šaukštelių dėti į lėkštelę ir uždėti pabarstukų masės - skanaus!

Sveikuolių ledai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdedame bananą į šaldiklį mažiausiai 1 valandai.

Smulkiai supjaustome obuolio (gali būti persiko, mango ar kriaušės) puselę ir apibarstome cinamonu. Juos užpilame susmulkintais migdolo riešutais ir viską sumaišome su medumi. Apibarstome kokoso drožlėmis ir dar kartą viską išmaišome.

Iš šaldiklio imame sušalusį bananą, nulupame arba nupjauname žievę. Bananą sumalame mėsmale tiesiai ant paruoštų pabarstukų. Galima banano masę malti atskirai, o paskui gražiai, ledų šaukštelių dėti į lėkštelę ir uždėti pabarstukų masės - skanaus!

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (2)


  • Rita 2011-07-23 17:40

    Į šaldiklį bananas dedamas nenuluptas. Ištraukus iš šaldiklio jį reikia palaikyti apie 10 min, ir tada žievė nesunkiai nusilupa.


  • Monika 2011-07-23 13:51

    Labas, norėjau paklausti ar prieš dedant bananą į šaldikli reikia jį nulupti? :-)


Daugiau receptų