Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Švelniai aitrūs sparneliai kiniškai
AUTORIUS:
Inesa
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
3 česnakų
1 arbatinis šaukštelis imbierų (smulkintas)
10 vienetų vištienos sparnelių
2 valgomieji šaukštai acto (ryžių)
1 stiklinė aliejaus (kepimui)
3 valgomieji šaukštai čili pipirų (saldus čili padažas)
3 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.

Švelniai aitrūs sparneliai kiniškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sparnelius supjaustome į 2-3 dalis. Juos iš abiejų pusių apkepame dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius sparnelius išimame iš keptuvės sudedame į lėkštę.
Į įkaitintą keptuvę pilame 3 šaukštus aliejaus. Suberiame smulkiai kapotus imbierą ir česnaką. Maišydami kepame apie 10 sekundžių. Tada suberiame cukrų, įpilame ryžių actą, austrių padažą ir saldų čili padažą. Viską išmaišome. Tuomet į keptuvę sumetame keptus vištos sparnelius. Maišydami dar pakepiname apie 5 min.

Receptą atsiuntė Inesa

Komentarai (7)


  • Tautvis 2014-11-22 15:06

    Geras, bet jau taskvapas kepant sparnelius be jokiu prieskoniu, tai net vimdo...


  • vardas 2011-02-22 14:04

    mirtinas pateikalas, kai paragauji nebegali sustot ryt :super:


  • DAINIOSKA 2010-07-05 18:34

    pamegink, tikrai labai skanu %-)
    :alus:


  • Ingrida 2009-10-13 22:25

    super receptas :super: Ačiū Inesai ;-)


  • Inesa 2009-09-03 22:33

    Romanai, prieš kepant marinuoti nereikia. Tiesiog supjaustai ir kepi aliejuje. Visų prieskonių sparneliai gaus keptuvėje kepinant su padažiukais. Skanaus! ;) O skanu tikrai bus, neabejoju. :D :alus:


  • Romanas 2009-09-03 16:54

    tai o pries kepant vistiena marinuoti ne reikia, atsakykite kas prasau


  • Vitalija 2009-08-02 17:41

    Labai skaniai gavosi :super: aciū už nuostabų receptuka :bravo:


Daugiau receptų