Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinė silkė su grybais
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai silkių (ZIGMO šventinė file)
1 vienetas svogūnų
0.5 litro grybų (virti)
4 valgomieji šaukštai majonezo
50 gramų porų (žalioji dalis)
12 vienetų svogūnų (marinuoti)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keletą grybų galvučių palikti papuošimui,o kitus grybus sumalti.
2.
Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Tada sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.
3.
Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.
4.
Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu. Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.

Skanaus !

Šventinė silkė su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Keletą grybų galvučių palikti papuošimui,o kitus grybus sumalti.

  2. Pusė svogūno supjaustyti smulkiais kubeliais, pakepinti aliejuje. Tada sudėti maltus grybus, įberti druskos ir pipirų pagal skonį, viską pakepinti keletą minučių, atvėsinti.

  3. Silkę supjaustyti juostelėmis, sudėti į lėkštę.

  4. Kitą pusę svogūno supjaustyti plonais pusžiedžiais, užkloti ant silkės. Viską padengti majonezu. Pakraščiais padaryti "vainiką" iš paruoštų grybų, papuošti grybų galvutėmis, gabalėliais poro ar kitokiais žalumynais.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...