Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinis kelmas
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas kiaulienos (malta)
1 sauja pievagrybių (marinuoti)
1 saujelė džiūvesėlių
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas morkų
2 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis prieskonių
šiek tiek pipirai
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.
2.
Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, šampinjonus, tarkuotą morką ,česnako,gerai išmaišykit.
Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais,ir žaluma..

Šventinis kelmas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šonkauliukus užmarinuokit iš vakaro su česnakais, druska ir pipirais.

  2. Į faršą, dėkit prieskonius, kiaušinius, džiuvėsėlius, šampinjonus, tarkuotą morką ,česnako,gerai išmaišykit.
    Iš šonkaulių padarykit cilindrą, susmeikit smeigtukais ir kimškit faršą. Kepkit 1,5 val. Iškepus atvėsinkit ir papuoškit pomidoriukais,grybais,ir žaluma..

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai (2)


  • Ausra 2017-04-16 19:09

    Labai viskas puikiai atrodo, gaila, bet nematau kokioje temperatūroje kepti .


  • Inga 2016-11-05 14:46

    Labai idomu noriu pabandit


Daugiau receptų