Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinis kepsnys
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
30 gramų morkų (keptos)
30 gramų salierų
60 gramų svogūnų (kepti)
0.5 vieneto kiaušinių (virtas)
30 gramų baltojo vyno
50 gramų grietinėlės
40 gramų pieno
200 gramų kiaulės nugarinės
30 gramų sultinio (vištienos)
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui reikės: 30 g. svogūnų, 30 g. keptų morkų, 30 g. keptų salierų, 50 g. grietinėlės, 30 g. baltojo vyno, 30g. vištienos sultinio. Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną.

Įdarui: 0,5 trinto virto kiaušinio, 30 g. keptų svogūnų ir 30 g. tarkuoto sūrio.

Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėje 70°C temperatūroje 15 minučių.

Šventinis kepsnys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padažui reikės: 30 g. svogūnų, 30 g. keptų morkų, 30 g. keptų salierų, 50 g. grietinėlės, 30 g. baltojo vyno, 30g. vištienos sultinio. Visus produktus, skirtus padažui, sutriname smulkintuvu. Jei padažas per tirštas, atskiedžiame sultiniu, susidariusiu kepant kiaulieną.

Įdarui: 0,5 trinto virto kiaušinio, 30 g. keptų svogūnų ir 30 g. tarkuoto sūrio.

Kiaulienos nugarinę plonai išmušame, pabarstome prieskoniais, sudedame išmaišytus įdarui skirtus produktus ir susukame. Kepame orkaitėje 70°C temperatūroje 15 minučių.

Komentarai (1)


  • mi 2013-09-03 13:16

    Atrodo skaniai, reikės išmėginti


Daugiau receptų