Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinis pyragas su kondensuotu pienu ir šokoladu
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
70 gramų cukraus
140 gramų kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
100 gramų sviesto (arba margarinas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
140 gramų avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viršui:

200 g kondensuoto pieno
75 g maltų migdolų
50 g smulkintų graikiškų riešutų
50 g džiovintų spanguolių
100 g šokolado

Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų.
SKANAUS.

Šventinis pyragas su kondensuotu pienu ir šokoladu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viršui:

200 g kondensuoto pieno
75 g maltų migdolų
50 g smulkintų graikiškų riešutų
50 g džiovintų spanguolių
100 g šokolado

Iš tarkuoto margarino, miltų, dribsnių, cukraus ir kepimo miltelių padarome trupinius, į juos supilame pieną ir vėl darome trupinius, tik jie gaunasi lipnūs trupiniai, tiksliau nei tešla nei trupiniai. Juos sudedame į kepimo indą, trupinius apipilame kondensuotu pienu ir išlyginame, ant pieno beriame migdolus, graikiškus riešutus, spanguoles ir smulkintą šokoladą. Kepame 180 laipsnių temperatūroje 45 min, po 25 min kepimo pridengiame folija, kad pyragas gražiai iškeptų.
SKANAUS.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai


Daugiau receptų