Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinis Renatos keksas
AUTORIUS:
Renata
INGREDIENTAI:
1 sauja aguonų
100 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
šiek tiek sviesto (formai patepti)
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Suberti aguonas vanilinį cukrų ir išmaišyti iki vientisos masės.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje kol lengvai paruduos (apie 30min.). Skanaus!

Šventinis Renatos keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišyti. Suberti aguonas vanilinį cukrų ir išmaišyti iki vientisos masės.Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą formą. Kepti vidutiniškai įkaitintoje orkaitėje kol lengvai paruduos (apie 30min.). Skanaus!

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų