Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventinis vyniotinis su špinatais
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
750 gramų mesos (malta)
300 gramų špinatų (šaldyti ir atšildyti)
220 gramų pievagrybių
120 gramų alyvuogių
šiek tiek čili pipirų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas salierų (stiebas)
1 vienetas kiaušinių
2 vienetai batono (riekės, išmirkytos piene)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į maltą mėsą (gali būti maišyta) įmuškite kiaušinį, sudėkite išmirkytą piene duoną, berkitei druskos, pipirų ir rankomis išminkykite masę.
2.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite apkepti supjaustytus pievagrybius. Po kelių minučių sudėkite smulkintą svogūną, špinatus, salierą, pjaustytas alyvuoges, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais ir kepkite, kol viskas apkeps.
3.
Ant kepimo popieriaus,iš mėsos faršo, išklokite stačiakampį. Tada ant mėsos sudėkite keptas daržoves ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pakeliant kepimo popierių, susukite vyniotinį.
4.
Mėsos vyniotinį padėkite į skardą, išklotą folija ir kepkite 190 °C 50 minučių. Tada vyniotinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite čili pipirų ir kepkite dar 10 minučių.



Skanaus!

Šventinis vyniotinis su špinatais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į maltą mėsą (gali būti maišyta) įmuškite kiaušinį, sudėkite išmirkytą piene duoną, berkitei druskos, pipirų ir rankomis išminkykite masę.

  2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir sudėkite apkepti supjaustytus pievagrybius. Po kelių minučių sudėkite smulkintą svogūną, špinatus, salierą, pjaustytas alyvuoges, pagardinkite druska bei juodaisiais pipirais ir kepkite, kol viskas apkeps.

  3. Ant kepimo popieriaus,iš mėsos faršo, išklokite stačiakampį. Tada ant mėsos sudėkite keptas daržoves ir tolygiai paskirstykite ant mėsos. Pakeliant kepimo popierių, susukite vyniotinį.

  4. Mėsos vyniotinį padėkite į skardą, išklotą folija ir kepkite 190 °C 50 minučių. Tada vyniotinį apšlakstykite aliejumi, pabarstykite čili pipirų ir kepkite dar 10 minučių.



    Skanaus!

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų