Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šventiškas kiaulienos karis
AUTORIUS:
Aleksandra
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų kiaulienos
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis maltos aitriosios paprikos
3 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis druskos
400 mililitrų kokosų pieno
200 mililitrų konservuotų pomidorų
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.
2.
Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
Patiekti su ryžiais ar kuskusu.

Šventiškas kiaulienos karis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Puode įkaitinti aliejų. Apkepinti smulkintą svogūną, česnaką, kiaulieną ir aitriosios paprikos miltelius.

  2. Kai mėsa bus iš visų pusių apkepusi, į puodą pilti pomidorus ir kokosų pieną. Pagardinti druska.
    Uždengus puodą troškinti ant nedidelės ugnies apie 1 valandą, kol mėsa bus visiškai minkšta.
    Patiekti su ryžiais ar kuskusu.

Receptą atsiuntė Aleksandra

Komentarai


Daugiau receptų