
Svieste kepta lašiša
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 vienetas | svogūnų |
3 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
1 kilogramas | lašišų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | sviesto (kepimui) |
šiek tiek | prieskonių (citrininiai žuvies) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lašišos gabalėlius įtrinti prieskoniais, citrinos sultimis, druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Gabalėlius apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių svieste. Galiausiai apkepinti svogūną. Skanaus!
Svieste kepta lašiša
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Lašiša, 1 kilogramas
- Druska
- Sviestas, kepimui
- Prieskoniai, citrininiai žuvies
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Lašišos gabalėlius įtrinti prieskoniais, citrinos sultimis, druska ir palikti kelioms valandoms šaldytuve. Gabalėlius apvolioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių svieste. Galiausiai apkepinti svogūną. Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai