Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Svieste kepti baravykai
AUTORIUS:
Regina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
1 vienetas svogūnų
šiek tiek druskos
70 gramų sviesto
2 vienetai grybų (baravykai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.

Svieste kepti baravykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baravykus nuvalyti, neplauti. Supjaustyti riekelėmis, apiberti druska, prieskoniais ir kepti svieste, uždengtoje keptuvėje. Bekepant atsiranda vandens, tuomet sumesti pjaustytus svogūnus. Kepti, kol baravykai ir svogūnai apskrus. Galima svogūnų ir nedėti.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai


Daugiau receptų