Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sviestiniai burokėliai
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 valgomasis šaukštas acto
3 valgomieji šaukštai vandens
šiek tiek druskos
60 gramų sviesto
500 gramų burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.

Sviestiniai burokėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Burokėlius nuplauti, nulupti ir sutarkuoti. Sviestą ištirpinti, sudėti burokėlius, užpilti vandenį, actą ir troškinti vis pamaišant kol suminkštės (apie 10-15 min). Paskaninti druska ir juodaisiais pipirais.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai


Daugiau receptų