Sviestą ar margariną iki purios masės išsukame su cukraus pudra, druska bei vanilės ekstraktu.
Po truputį supilame persijotus miltus. Suminkome masę. Užpildome švirkštą ir, tiesiai į skardą, spaudžiame sausainius.
Kepame 180°C orkaitėje apie 10 minučių. Tada išimame, įdedame į viduriuką džemo ir vėl kepame apie 5 minutes, kol gražiai pagels.
Atvėsiname ant grotelių.
Skanaus!

Sviestiniai sausainiai
INGREDIENTAI:
100 gramų | cukraus pudros |
175 gramai | margarino (arba sviestas) |
šiek tiek | vanilės (esencija, keli lašai) |
265 gramai | kvietinių miltų |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sviestiniai sausainiai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 100 gramų
- Margarinas, arba sviestas, 175 gramai
- Vanilė, esencija, keli lašai
- Kvietiniai miltai, 265 gramai
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sviestą ar margariną iki purios masės išsukame su cukraus pudra, druska bei vanilės ekstraktu.
Po truputį supilame persijotus miltus. Suminkome masę. Užpildome švirkštą ir, tiesiai į skardą, spaudžiame sausainius.
Kepame 180°C orkaitėje apie 10 minučių. Tada išimame, įdedame į viduriuką džemo ir vėl kepame apie 5 minutes, kol gražiai pagels.
Atvėsiname ant grotelių.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Kiek druskos ir vaniles?