Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sviestiniai sausainiai su levandomis
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Labai lengvai ir greitai pagaminami, įdomaus skonio sausainiai, kurie tiks prie karštos arbatos puodelio ir knygos ilgais žiemos vakarais. Levandos labai įdomus ir retai naudojamas Labai lengvai ir greitai pagaminami, įdomaus skonio sausainiai, kurie tiks prie karštos arbatos puodelio ir knygos ilgais žiemos vakarais. Levandos labai įdomus ir retai naudojamas dalykas maisto ruošoje, bet tikrai be reikalo - tai suteikia patiekalui nuostabų kvapą. Levandų nereikia padauginti, nes per didelis kiekis gali suteikti kartumą. Tačiau nedidelis kiekis gali paįvairinti įvairius desertus. Tad šitie sausainiukai irgi ne išimtis. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
300 gramų kvietinių miltų
180 gramų sviesto (kambario temperatūros)
150 gramų cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai levandų (džiovintos)
1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile ir levandomis.
2.
Užminkyti tešlą. Suspausti į plokščią diską, pridengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 min.
3.
Atvėsusią tešlą iškočioti į 7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
4.
Kepti 20 min. iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Iškeptus sausainius atvėsinti ir skanauti.

Sviestiniai sausainiai su levandomis

Recepto autorius: Labai lengvai ir greitai pagaminami, įdomaus skonio sausainiai, kurie tiks prie karštos arbatos puodelio ir knygos ilgais žiemos vakarais. Levandos labai įdomus ir retai naudojamas ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 25
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukti su cukrumi, miltais, vanile ir levandomis.

  2. Užminkyti tešlą. Suspausti į plokščią diską, pridengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą 30 min.

  3. Atvėsusią tešlą iškočioti į 7 mm storio lakštą. Išpjauti norimos formos sausainius. Dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.

  4. Kepti 20 min. iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol paruduos. Iškeptus sausainius atvėsinti ir skanauti.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų