Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Sviestinis gervuogių keksas
AUTORIUS:
http://fdiscover.blogspot.com
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų (tarkuota žievelė)
400 mililitrų gervuogių
100 mililitrų ryžių (dribsniai)
4 vienetai kiaušinių
300 mililitrų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
50 gramų baltojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
Įberti kapoto baltojo šokolado.
Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
Skanaus.

Sviestinis gervuogių keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kambario temperatūros sviestą išplakti su cukrumi.
Po vieną įmaišyti kiaušinius ir tarkuotą apelsino žievelę.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į sviesto mišinį.
Įberti kapoto baltojo šokolado.
Įmesti ryžių dribsnių ir tešlą sukrėsti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi (kepinio sluoksnis neturėtų būti labai storas).
Suberti gervuoges ir įstumti jas į tešlą.
Pyragą kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.
Skanaus.

Receptą atsiuntė http://fdiscover.blogspot.com

Komentarai


Daugiau receptų