Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šviežia trapi duonelė
AUTORIUS:
anna
INGREDIENTAI:
2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
400 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
100 mililitrų vandens (šiltas)
1 arbatinis šaukštelis druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
20 gramų kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.

Šviežia trapi duonelė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus produktus sudėti ir gerai išmaišyti. Kepimo indą (geriausiai ovalų) ištepti aliejumi ir supilti tešlą. Kepti apie 20-30 min. 220c pradžiai, o vėliau sumažinti iki 200c. Duonelė yra trapi, šlapia ir labai minkšta.

Receptą atsiuntė anna

Komentarai (1)


  • egle 2009-12-23 20:03

    kazkaip idomiai viska sumaisom sakai viska sudejus.. siaip eiliskumas patiekalu ruosime buna svarbus tai tikrai netikiu,kad belekaip viska sudejus gausis "trapi,slapia ir labai minksta" :-p


Daugiau receptų