Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šviežių burokėlių ir bananų užkandis
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių ((nevirti, šiek tiek didesni negu citrina) )
1 vienetas bananų
2 skiltelės česnakų
1 saujelė graikinių riešutų
1 sauja razinų
1 valgomasis šaukštas majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žalias burokėlis nulupamas ir sutarkuojamas burokine tarka. Bananas supjaustomas šiaudeliais.
2.
Česnakas supjaustomas kuo smulkiau. Graikiniai riešutai sutrupinami. Sluoksniuojama: burokėliai, bananas, apibarstyti puse česnako, uždėti majonezo (ploną sluoksnelį).
3.
Tada – razinos, burokėliai, bananai, suberti likusį česnaką, aptepti majonezu, ir vėl – razinos, burokėlis, bananas. Dabar jau uždėti storesnį majonezo sluoksnį, apibarstyti graikiniais riešutais ir papuošti gelsvės lapeliu.

Skanaus.

Šviežių burokėlių ir bananų užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žalias burokėlis nulupamas ir sutarkuojamas burokine tarka. Bananas supjaustomas šiaudeliais.

  2. Česnakas supjaustomas kuo smulkiau. Graikiniai riešutai sutrupinami. Sluoksniuojama: burokėliai, bananas, apibarstyti puse česnako, uždėti majonezo (ploną sluoksnelį).

  3. Tada – razinos, burokėliai, bananai, suberti likusį česnaką, aptepti majonezu, ir vėl – razinos, burokėlis, bananas. Dabar jau uždėti storesnį majonezo sluoksnį, apibarstyti graikiniais riešutais ir papuošti gelsvės lapeliu.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų