Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Šviežių daržovių salotos su vytinta jautiena
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cukraus (užpilui)
šiek tiek graikinių riešutų
šiek tiek paprikų
šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
šiek tiek porų
šiek tiek jaučio kumpio (vytintas)
0.3 stiklinės saulėgrąžų aliejaus (užpilui)
0.5 arbatinio šaukštelio druskos (užpilui)
šiek tiek žalumynų (užpilui)
šiek tiek sūris (medžiotojų)
šiek tiek gražgarsčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padaryti užpilą salotoms: supilti 0,3 stiklinės saulėgrąžų aliejaus, citrinos sultis, sudėti druską, cukrų bei žalumynus į blenderį ir viską suplakti.
Į salotines lėkštes sudėti gražgarstes, per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus, kubeliais pjaustytas paprikas, porus ir užpilti užpilu.
Tada pabarstyti smulkintų graikinių riešutų, sudėti vytintą arba šalto rūkymo mėsytę ir plonomis juostelėmis pjaustytą sūrį.
Salotas valgyti su paskrudintu batonu perteptu sviestu ir pagardintu spaustu česnaku.
Skanaus.

Šviežių daržovių salotos su vytinta jautiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Padaryti užpilą salotoms: supilti 0,3 stiklinės saulėgrąžų aliejaus, citrinos sultis, sudėti druską, cukrų bei žalumynus į blenderį ir viską suplakti.
Į salotines lėkštes sudėti gražgarstes, per pusę supjaustytus vyšninius pomidorus, kubeliais pjaustytas paprikas, porus ir užpilti užpilu.
Tada pabarstyti smulkintų graikinių riešutų, sudėti vytintą arba šalto rūkymo mėsytę ir plonomis juostelėmis pjaustytą sūrį.
Salotas valgyti su paskrudintu batonu perteptu sviestu ir pagardintu spaustu česnaku.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai


Daugiau receptų