Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tailandietiškai paruošta vištiena
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio patiekalas. Prie jo tiks ir salotos, ir mišrainės pagal skonį. Puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Jei nemėgstate svogūnų laiškų, jų galima Nuostabaus skonio patiekalas. Prie jo tiks ir salotos, ir mišrainės pagal skonį. Puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Jei nemėgstate svogūnų laiškų, jų galima nenaudoti, taip pat paprikas galima pakeisti kitomis daržovėmis arba prie paprikų dėti papildomai įvairesnių daržovių, pvz: morkų, agurkų, bambukų ūglių, baklažanų, net persikų, jei patinka saldumas ir t.t. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų vištos filė
500 mililitrų konservuotų ananasų
200 mililitrų saldžiojo čili padažo
1 vienetas paprikų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną supjaustyti gabalėliais, ananasus ir paprikas - nedideliais kubeliais.
2.
Viename dubenėlyje su trupučiu druskos ir pipirų suplakti kiaušinius.
3.
Keptuvėje pakaitinti 2 v.š. aliejaus.
4.
Kiekvieną vištienos gabaliuką apvolioti miltuose, pamirkyti plakinyje, dar kartą apvolioti miltuose ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti porcijomis po 2-3 minutes iš visų pusių. Iškepusius gabalėlius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
5.
Keptuvę išvalyti popieriniu rankšluosčiu, lieti likusį aliejų ir, vis maišant, iškepti ananasus bei paprikas. Po 5-6 minučių, kai paprikos suminkštės, grąžinti vištieną, krėsti padažą ir patroškinti dar kelias minutes. Tiekti su ryžiais, pabarsčius smulkintais svogūnų laiškais.

Tailandietiškai paruošta vištiena

Recepto autorius: Nuostabaus skonio patiekalas. Prie jo tiks ir salotos, ir mišrainės pagal skonį. Puikus pasirinkimas tiek pietums, tiek vakarienei. Jei nemėgstate svogūnų laiškų, jų galima ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną supjaustyti gabalėliais, ananasus ir paprikas - nedideliais kubeliais.

  2. Viename dubenėlyje su trupučiu druskos ir pipirų suplakti kiaušinius.

  3. Keptuvėje pakaitinti 2 v.š. aliejaus.

  4. Kiekvieną vištienos gabaliuką apvolioti miltuose, pamirkyti plakinyje, dar kartą apvolioti miltuose ir dėti į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Kepti porcijomis po 2-3 minutes iš visų pusių. Iškepusius gabalėlius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

  5. Keptuvę išvalyti popieriniu rankšluosčiu, lieti likusį aliejų ir, vis maišant, iškepti ananasus bei paprikas. Po 5-6 minučių, kai paprikos suminkštės, grąžinti vištieną, krėsti padažą ir patroškinti dar kelias minutes. Tiekti su ryžiais, pabarsčius smulkintais svogūnų laiškais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų