Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tailandietiški kiaulienos kukuliai kokosų piene
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Šis egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kad mėgsta itin aštrų maistą ir nebijo išbandyti naujus produktus virtuvėje. Sambal Oelek padažas suteikia puikų aštrų Šis egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kad mėgsta itin aštrų maistą ir nebijo išbandyti naujus produktus virtuvėje. Sambal Oelek padažas suteikia puikų aštrų skonį mėsai, o žaliosios citrinos sultys rūgštumo padažui. Na, o Panko džiūvesėliai suteikia traškumą ir puikią formą. Mėsą galima ne tik kepti keptuvėje, bet ir orkaitėje ant kepimo popieriaus, jei nesinori ilgai stovėti prie keptuvės. Taip pat gaminant padažą, galima dėti ir susmulkintą citrinžolę. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų kiaulės faršo
5 vienetai marinuoti svogūnėliai
2 skiltelės česnakų
1 valgomasis šaukštas malto imbiero
1 valgomasis šaukštas sojos padažo
2 valgomieji šaukštai žuvų padažo
1.5 arbatinio šaukštelio padažo (Sambal Oelek)
50 gramų džiūvesėlių (panko)
Padažui:
400 mililitrų kokosų pieno
20 gramų kalendrų
1 arbatinis šaukštelis maltos ciberžolės
1 arbatinis šaukštelis malto imbiero
0.5 arbatinio šaukštelio malto kardamono
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai malti juodieji pipirai
0.5 vieneto žaliųjų citrinų sulčių
Pabarstymui:
60 gramų kalendrų
Kepimui:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mėsą gerai išminkyti su česnakų skiltelėmis, imbieru, sojų padažu, žuvies padažu, Sambal Oelek padažu, smulkintais svogūnėliais ir kalendrų lapeliais. Palikti šaldytuve 1 val.
2.
Padažui sukapoti kalendras. Į gilesnį dubenį sudėti kardamoną, cinamoną, ciberžolę, imbierą, supilti kokosų pieną ir išmaišyti.
3.
Suformuoti nedidelius mėsos kukuliukus rankomis, apvolioti džiūvesėliuose.
4.
Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje kepti kukuliukus, kol paruduos iš visų pusių. Lėtai supilti kokosų padažą prie kukulių ir virti ant vidutinės kaitros 10-12 min. Pabaigoje pagardinti druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.
5.
Kukuliukus sudėti į lėkštes ir užpilti padažu. Papuošti žaliosios citrinos skiltelėmis ir kapotomis kalendromis. Patiekti su ryžiais.

Tailandietiški kiaulienos kukuliai kokosų piene

Recepto autorius: Šis egzotiškas patiekalas puikiai tiks visiems, kad mėgsta itin aštrų maistą ir nebijo išbandyti naujus produktus virtuvėje. Sambal Oelek padažas suteikia puikų aštrų ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Padažui: Pabarstymui: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą gerai išminkyti su česnakų skiltelėmis, imbieru, sojų padažu, žuvies padažu, Sambal Oelek padažu, smulkintais svogūnėliais ir kalendrų lapeliais. Palikti šaldytuve 1 val.

  2. Padažui sukapoti kalendras. Į gilesnį dubenį sudėti kardamoną, cinamoną, ciberžolę, imbierą, supilti kokosų pieną ir išmaišyti.

  3. Suformuoti nedidelius mėsos kukuliukus rankomis, apvolioti džiūvesėliuose.

  4. Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje kepti kukuliukus, kol paruduos iš visų pusių. Lėtai supilti kokosų padažą prie kukulių ir virti ant vidutinės kaitros 10-12 min. Pabaigoje pagardinti druska, pipirais ir žaliosios citrinos sultimis.

  5. Kukuliukus sudėti į lėkštes ir užpilti padažu. Papuošti žaliosios citrinos skiltelėmis ir kapotomis kalendromis. Patiekti su ryžiais.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų