Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tamsus pyragas
AUTORIUS:
Raisa
INGREDIENTAI:
šiek tiek apelsinų (malta žievelė)
šiek tiek cinamono
šiek tiek citrinų (malta žievelė)
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės krakmolo
100 gramų lazdyno reišutų
100 gramų mandarinų (skiltelės)
1 stiklinė slyvų (džiovintos, pjaustytos)
6 vienetai kiaušinių
1 stiklinė razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištrintus su cukrumi trynius sudedami visi nurodyti ingredientai ir galiausiai įmaišomi išplakti baltymai.
Tešla sukrečiama į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi pateptą skardą ir kepama vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje 30—40 min.
Skanaus.

Tamsus pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į ištrintus su cukrumi trynius sudedami visi nurodyti ingredientai ir galiausiai įmaišomi išplakti baltymai.
Tešla sukrečiama į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi pateptą skardą ir kepama vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje 30—40 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Raisa

Komentarai


Daugiau receptų