Į ištrintus su cukrumi trynius sudedami visi nurodyti ingredientai ir galiausiai įmaišomi išplakti baltymai.
Tešla sukrečiama į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi pateptą skardą ir kepama vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje 30—40 min.
Skanaus.

Tamsus pyragas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | apelsinų (malta žievelė) |
šiek tiek | cinamono |
šiek tiek | citrinų (malta žievelė) |
1 stiklinė | cukraus |
0.5 stiklinės | krakmolo |
100 gramų | lazdyno reišutų |
100 gramų | mandarinų (skiltelės) |
1 stiklinė | slyvų (džiovintos, pjaustytos) |
6 vienetai | kiaušinių |
1 stiklinė | razinų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Tamsus pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, malta žievelė
- Cinamonas
- Citrinos, malta žievelė
- Cukrus, 1 stiklinė
- Krakmolas, 0.5 stiklinės
- Lazdyno riešutai, 100 gramų
- Mandarinai, skiltelės, 100 gramų
- Slyvos, džiovintos, pjaustytos, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Razinos, 1 stiklinė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Į ištrintus su cukrumi trynius sudedami visi nurodyti ingredientai ir galiausiai įmaišomi išplakti baltymai.
Tešla sukrečiama į kepimo popieriumi išklotą ir aliejumi pateptą skardą ir kepama vidutinio karštumo (180 laipsnių temperatūros) orkaitėje 30—40 min.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai