Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Taratoras
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai agurkų
1 vienetas česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek krapų
300 gramų jogurto (be aromatų)
šiek tiek druskos (geriausia jūros)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šviežius agurkus nuplaukite, nulupkite, išimkite iš jų sėklas, susmulkinkite, pabarstykite druska ir palikite kelioms valandoms. Susmulkinkite krapus, česnaką, užpilkite jogurtu, įpilkite citrinos sulčių, sumaišykite. Užpilkite šią masę ant nuplautų agurkų, pasūdykite, papipirinkite ir valgykite.

Taratoras

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šviežius agurkus nuplaukite, nulupkite, išimkite iš jų sėklas, susmulkinkite, pabarstykite druska ir palikite kelioms valandoms. Susmulkinkite krapus, česnaką, užpilkite jogurtu, įpilkite citrinos sulčių, sumaišykite. Užpilkite šią masę ant nuplautų agurkų, pasūdykite, papipirinkite ir valgykite.

Komentarai (3)


  • tadas 2011-06-22 17:24

    nepilnaverciai saltibarsciai.


  • inesa 2010-08-22 22:40

    puikus receptas


  • eva 2010-03-23 12:17

    cia panasus receptas i graikiska dzadziki :-) tikrai skanu :super:


Daugiau receptų