Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tarkuotų kopūstų balandėliai
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų mesos (malta)
300 gramų kopūstų
2 vienetai kiaušinių
0.5 pakelio ryžių
1 vienetas svogūnų (vidutinis dydis)
2 gramai česnakų ( (skiltelės))
šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius užmerkti ir palikti.
2.
Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.
3.
Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.
4.
Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.
5.
Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.
6.
Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.
7.
Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.

Tarkuotų kopūstų balandėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ryžius užmerkti ir palikti.

  2. Burokine tarka sutarkuoti kopūstą,jo turi būti tiek,kiek ir faršo.Palikti keletą lapų kopūsto.

  3. Keptuvėje svieste pakepinti tarkuotą kopūstą,smulkintą česnaką ir svogūną.

  4. Į mėsos faršą įmušti kiaušinius,berti prieskonius,pipirus,druską,nusunktus ryžius ir kepintus kopūstus.Viską gerai maišyti.

  5. Keptuvėje įkaitinti aliejų,formuoti norimo dydžio kotletukus,ir pakepti.

  6. Į puodo dugną dėti paliktus kopūsto lapus,talpinti apkeptus kotletukus ar balandėlius(kaip pavadinsime),berti pjaustytų morkų,svogūno,česnako,priekonių ir viską patroškinti.Tiekti su karštomis bulvėmis,daržovėmis,salotomis.

  7. Kas mėgsta padažus.galima iš miltų,pieno,sviesto paruošti baltą padažą ir aplieti balandėlius.

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų