Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tartaletės su maskarpone ir braškėmis
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
125 gramai sviesto (kambario temperatūros )
45 mililitrai pieno (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių (mažas, kambario temperatūros)
1 arbatinis šaukštelis cukraus
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
250 gramų kvietinių miltų
Kremui:
250 gramų sūris (maskarponės)
200 gramų grietinėlės
5 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek vanilinio cukraus
1 arbatinis šaukštelis citrinų (žievelė, tarkuota)
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tartalečių tešlai. Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.
2.
Kremas gaminamas. Visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.

Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.

Tartaletės su maskarpone ir braškėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kremui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tartalečių tešlai. Sviestą išplakame su cukrumis ir druska iki purumo. Tuomet sudedame trynį ir pieną – plakame toliau. Galiausiai, įmaišome miltus. Tešlą šaldome 2 - 4 valandas. Atšalus tešlai, tartalečių formeles išlipdome tešla ir kepame 180°C temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. , kol gražiai paruduos.

  2. Kremas gaminamas. Visus produktus sumaišome ir išplakame iki standumo.

    Iškeptas tartaletes šaukštu ar konditeriniu švirkštu pripildome maskarponės kremo. Braškes supjaustome ant pyragėlių, pabarstome cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų