Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Tartar" padažas
AUTORIUS:
Lithuanianintheusa
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: “Tartar“ padažas yra turbūt vienas paprasčiausiai ir greičiausiai paruošiamų padažų. Šis padažas be galo tinka prie keptos žuvies, žuvies pirštelių, keptų “Tartar“ padažas yra turbūt vienas paprasčiausiai ir greičiausiai paruošiamų padažų. Šis padažas be galo tinka prie keptos žuvies, žuvies pirštelių, keptų bulvyčių, keptų svogūnų žiedų ir praktiškai prie visko kas kepta. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Lithuanianintheusa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
110 mililitrų majonezo
110 mililitrų marinuotų agurkų (smulkintų)
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovintų ar šviežių smulkintų)
2 žiupsneliai juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Visus ingredientus sumaišome viename inde ir mėgaujamės padažu su mėgstamais patiekalais!

"Tartar" padažas

Recepto autorius: “Tartar“ padažas yra turbūt vienas paprasčiausiai ir greičiausiai paruošiamų padažų. Šis padažas be galo tinka prie keptos žuvies, žuvies pirštelių, keptų ( ...daugiau ) Lithuanianintheusa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Visus ingredientus sumaišome viename inde ir mėgaujamės padažu su mėgstamais patiekalais!

Receptą atsiuntė Lithuanianintheusa

Komentarai


Daugiau receptų