Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tefteliai su kinišku pomidrų padažu
AUTORIUS:
Tomukas
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų kiaulienos
150 gramų cukinijos
3 skiltelės česnakų
šiek tiek pipirai (juodieji)
2 vienetai svogūnų
šiek tiek pomidorų padažo ((kiniškas))
1 vienetas morkų
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek raudonėlių
šiek tiek bazilikų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į maltą kiaulieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, sudėti trintą česnaką, berti džiovintų bazilikų, raudonėlio, įtarkuoti gabaliuką cukinijos, dėti truputį maltų džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišyti.
2.
Iš masės formuoti kukuliukus ir apkepti juos įkaitintame alyvuogių aliejuje. Apkepus kukuliams kartu sudėti smulkintą svogūną, o po poros minučių tarkuotas morkas ir kelis šaukštus kiniško padažo.
3.
Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir troškinti orkaitėje apie 30 minučių.

Tefteliai su kinišku pomidrų padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Į maltą kiaulieną įmušti kiaušinį, berti druskos, pipirų, sudėti trintą česnaką, berti džiovintų bazilikų, raudonėlio, įtarkuoti gabaliuką cukinijos, dėti truputį maltų džiūvėsėlių. Viską gerai išmaišyti.

  2. Iš masės formuoti kukuliukus ir apkepti juos įkaitintame alyvuogių aliejuje. Apkepus kukuliams kartu sudėti smulkintą svogūną, o po poros minučių tarkuotas morkas ir kelis šaukštus kiniško padažo.

  3. Keptuvės turinį sudėti į kepimo indą ir troškinti orkaitėje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė Tomukas

Komentarai


Daugiau receptų