Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tešloje apkepti šparagai
AUTORIUS:
Giedrė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 kvietinių miltų
1 stiklinė alaus (šviesus)
60 mililitrų majonezo
1 arbatinis šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus
400 gramų šparagų
2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.

Tešloje apkepti šparagai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite miltus, druską, pipirus, 1 šaukštelį tarkuotos citrinos žievelės ir alų.
Į gautą tešlą merkite šparagus ir kepkite įkaitusiame aliejuje.
Apkepusius šparagus sudėkite ant popierinių servetėlių, kad sugertų riebalų perteklių.
Pasigaminkite padažą iš majonezo, citrinos sulčių ir šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės.
Patiekite su padažu kaip užkandį.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Giedrė

Komentarai (1)


  • DAIVA 2013-05-14 11:18

    skanumelis :super:


Daugiau receptų