Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tešloje kepta žuvis
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 18
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 18
1 pakelis lydekų
šiek tiek prieskonių (žuvies)
200 mililitrų alaus
1 vienetas kiaušinių
100 gramų miltai
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Žuvį supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, druska. Iš alaus, kiaušinio ir miltų užmaišome tirštą tešlą. Žuvies gabalėlius panardiname tešloje ir kepame aliejuje.

Tešloje kepta žuvis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 18
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvį supjaustome gabalėliais, apibarstome prieskoniais, druska. Iš alaus, kiaušinio ir miltų užmaišome tirštą tešlą. Žuvies gabalėlius panardiname tešloje ir kepame aliejuje.

Receptą atsiuntė Vita
Gairės: Kepti, Užkandžiai

Komentarai


Daugiau receptų