Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tinginys su varške ir džiovintomis slyvomis
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
360 gramų varškės (riebi)
2 pakeliai sausainių (kondensuoto pieno skonio )
180 gramų sviesto (minkštas)
200 gramų slyvų (džiovintos)
10 valgomųjų šaukštų brendžio (arba juoda arbata)
0.5 skardinės kondensuoto pieno
šiek tiek vanilinio cukraus
šiek tiek lazdyno reišutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per naktį). Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, suberti riešutus ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai per nakt.

Skanaus!

Tinginys su varške ir džiovintomis slyvomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per naktį). Sausainius sulaužyti nedideliais gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos masės. Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, suberti riešutus ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai per nakt.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (3)


  • Toma 2016-09-11 19:51

    Isbandziau,labai skanu..net ir vaikams patiko


  • Laima 2014-10-09 17:11

    Labai skaniai atrode,isbandziau,rezultatas,deja,nuvyle.Per riebu,per slidu,nepadejo ir citrina,po sio deserto labai uzsimaniau juodos rupios duonos gabalelio :).Del skonio aisku nesigincijama,bet nemegstantiems sunkiu desertu patarciau geriau rinktis liesa varske ir pamazint sviesto,dadet kokiu vaisiu,cia tik mano nuomone:)


  • Gelija 2014-08-13 21:43

    Manau,tikrai vertas dėmesio ,šis "Tinginys"!!!!


Daugiau receptų