Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tirpstanti Sniego pusnis - varškės tinginys
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuris pradžiugins bet kurį. Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuris pradžiugins bet kurį. Agnė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų varškės
1 pakelis sausainių
8 vienetai džiovintų slyvų
6 vienetai džiovintų abrikosų
4 valgomieji šaukštai cukraus
4 valgomieji šaukštai grietinės
1 sauja žemės riešutų
1 sauja razinų
Glajui:
100 gramų juodojo šokolado
4 valgomieji šaukštai grietinėlės
Papuošimui:
1 saujelė džiovintų ananasų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę pertrinti su grietine ir cukrumi - kuo varškė sausesnė, tuo daugiau reikės grietinės.
2.
Riešutus, slyvas ir abrikosus truputį pasmulkinti ir sudėti į varškės masę. Sausainius sutrupinti į varškės masę ir gerai išmaišyti.
3.
Imti formą, iškloti maistine plėvele ir sukrėsti varškės masę, paspausti ir padėti į šaldytuvą nors kelioms valandoms, o geriau - nakčiai.
4.
Tortą išversti ant lėkštės ir aplieti glajumi: šokoladą sulaužyti, supilti grietinėlę ir viską išlydyti, kai pravės, supilti ant torto, papuošti ananasų gabalėliais. Skanaus!

Tirpstanti Sniego pusnis - varškės tinginys

Recepto autorius: Labai skanus ir greitai paruošiamas desertas, kuris pradžiugins bet kurį. Agnė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Glajui: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Varškę pertrinti su grietine ir cukrumi - kuo varškė sausesnė, tuo daugiau reikės grietinės.

  2. Riešutus, slyvas ir abrikosus truputį pasmulkinti ir sudėti į varškės masę. Sausainius sutrupinti į varškės masę ir gerai išmaišyti.

  3. Imti formą, iškloti maistine plėvele ir sukrėsti varškės masę, paspausti ir padėti į šaldytuvą nors kelioms valandoms, o geriau - nakčiai.

  4. Tortą išversti ant lėkštės ir aplieti glajumi: šokoladą sulaužyti, supilti grietinėlę ir viską išlydyti, kai pravės, supilti ant torto, papuošti ananasų gabalėliais. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų