Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Tiršta moliūgų sriuba
AUTORIUS:
Dovile
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 litras vandens
500 gramų moliūgų
2 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode užvirinti vandenį, sudėti kubeliais pjaustytą moliūgą.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje.
3.
Sutarkuoti morkas, supjaustyti bulves.
4.
Morkas, bulves ir svogūnus dėti į puodą su moliūgu, įberti druskos ir pipirų ir viską dar šiek tiek pavirti. Sutrinti.

Tiršta moliūgų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Puode užvirinti vandenį, sudėti kubeliais pjaustytą moliūgą.

  2. Svogūną smulkiai supjaustyti ir apkepinti aliejuje.

  3. Sutarkuoti morkas, supjaustyti bulves.

  4. Morkas, bulves ir svogūnus dėti į puodą su moliūgu, įberti druskos ir pipirų ir viską dar šiek tiek pavirti. Sutrinti.

Receptą atsiuntė Dovile

Komentarai


Daugiau receptų